Hyvinvointikeskuksen monipuoliset palvelut saatavillasi!

LadyLinen palvelut on suunniteltu naisten tarpeita silmälläpitäen.

Olipa tavoitteenasi painonhallinta tai yleiskunnon kohotus, stressin purku tai liikunnan tuoma hyvän olon tunne, meiltä saat haluamasi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa Sinua henkilökohtaisesti saavuttamaan omat tavoitteesi, olitpa minkä ikäinen tahansa – vasta alkaja tai aktiiviliikkuja.

Laaja valikoima ryhmäliikunta- sekä kuntosalipalveluita ja personal trainerin palvelut

Ryhmäliikuntavaihtoehdoista löytyy jokaiseen tarpeeseen; niin lihaskuntoa parantavia ja kiinteyttäviä tunteja kuin rauhallisempia ja rentouttavia tunteja ja kuntoa ja kestävyyttä kehittäviä tunteja. Monipuolinen kuntosali tarjoaa erityisesti naisille suunniteltuja laitteita ja treenimahdollisuuksia laadukkaista ja turvallisista painopakkalaitteista cardio-laitteisiin ja vapaita painoja toiminnalliseen harjoitteluun.

LadyLine personal trainer on henkilökohtainen valmentaja, joka selvittää kanssasi, mitä kehosi kaipaa ja löydät uuden suunnan liikkumisellesi. Personal trainer auttaa tilanteissa, jossa kaipaat lisää motivaatiota liikkumiseen tai neuvoja ja opastusta eri liikuntamuotoihin.

Löydä lähin LadyLine -hyvinvointikeskuksesi osoitteessa ladyline.fi

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>